torstai 22. toukokuuta 2014

- The Timesissa (26.10.2013) oli juttu Muscle Shoals -dokkarista, joka valitettavasti on vielä osaltani katsomatta. Lehtijutussa mainittiin muutamia kappaleita ja nämä sain irrotettua niistä listoilleni:


- Em. artikkelissa mainittiin myös Rod Stewartin Atlantic Crossing -albumi, jolta en lisännyt kappaleita, mutta se muistutti taas Stewartiin perehtymättömyydestäni. Peruskoulussa opetettiin 'Sailing' ja radiosta ovat soineet muun muassa 'Da Ya Think I'm Sexy?'  ja 'I Don't Want To Talk About It'. The Office -sarjassa soi 'Handbags & Gladrags', jota myös Stewart on esittänyt, ja hänen versionsa lopulta valikoitui Ladytron-listani tarpeisiin, mutta siihen se sitten onkin jäänyt. Olen kyllä tietoinen näistä Jeff Beck Group- ja Faces -taustoista, ymmärrän Stewartin vanhempaa soolotuotantoa kuunnellessani, että se on sinänsä laadukasta, tulkinta ei vaan ikävä kyllä puhuttele minua. Ehkä silti opin tästä nyt tekemästäni pikakuuntelukierroksesta, että en seuraavan kerran isin kanssa kinatessa heti suorilta tuomitse Stewartin soolouraa ja hauku sen sisältöä kokonaisuudessaan paskaksi. Ehkä yllättävää, että vaikken nyt tutkimusmatkan aikana rakastunutkaan, löysin listoilleni kuitenkin muutaman lisäyksen:


- Last.fm:n suositusten kautta löysin taas Cosmonautsit. Aiemmilta levyiltä en ole tehnyt lisäyksiä, mutta Persona Non Grata -albumilta lähtivät nyt seuraavat kappaleet listoille:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti